divendres, 6 de maig de 2011

Figura de Messi de 140 mm (fabricació pròpia)ultim missatge sobre aquest tema.

 Ara us explicarè el motiu pel qual , jo vaig començar el projecte de modelar aquesta figura:
Tot va començar quan un company de  feina, en Quim per ser mes exacte, sempre en broma em deia que li fes l'estadi de futbol del barça en miniatura, però un dia em va dir que li fes la figura d'en MESSI i com que això era mes facil de fer , com a minim pel tamany , ja que ell sempre em deia que l'estadi el volia d'un metre de llarg , amb tots els espectadors, llums i tots els jugadors en el camp.
 Doncs un dia em vaig posar a recopilar dades sobre l'esportista en qüestiò , fotos d'ell , fotos dels uniformes , botes de diferents colors que ha potat durant l'ultima temporada , la pilota d'aquest any amb la forma que te, colors i forma de fabricar-la, cosa que sembla bastant secundaria però es una cosa molt laboriosa ,ja que vaig fer una bola de l'escala exacte(bè, mes o menys) vaig fer els 20 exagons i els 12 pentagons que porta la pilota amb l'ajut del programa de disseny tecnic Autocad, llavors vaig imprimir els exagons i pentagons , els vaig retallar i finalment els vaig engantxar a la bola que havia fet anteriorment.....
 Quan ja vaig tenir la figura acabada la vaig tallar a trossos: el cap , el cos, els braços i les cames tot per separat i llavors vaig fer els seus corresponents motlles de silicona per poder fer copies de resina per poder fer copies a qui en vulgui alguna ,com podeu veure en les fotos de baix on es veuen dos figures , una amb cada uniforme.
  Doncs bè, suposo que us podria explicar mes coses però per no aburrir-vos amb anecdotes tontes us deixo ara a vosaltres que digueu la vostre opinió, gracies a tots!!!!!
(les fotos son dolentes com sempre però , no en se mes)3 comentaris:

  1. A mi m'hagués fet por tallar la figura un cop feta. Però bé, ha estat un encert. I de la pilota, quadrar la grandària amb l'unió dels hexàgons i pentàgons, és una tasca de xinesos.

    ja t'ho vaig dir anteriorment. Enhorabona.

    ResponElimina
  2. Al·lucinant també! Encara que preferiria soldats de casa nostra, com l'almogàver que encara em fa babajar... És hiperrealista! Has de presentar les teves figures a alguna casa de maquetisme que et trauràs un sobresou segur! Ànims que et queden de puta mare! Si muntessis un tanc Sadurní (tanc català de la Guerra Civil), un milicià amb un Fonbernat, un camiller o ponter a la batalla de l'Ebre segur que et quedaria molt èpic!

    ResponElimina

Seguidors

La llista de blocs que segueixo