dissabte, 29 de gener del 2011

MESSI EL Nº 10 (Finalitzat projecte e 1/12 )








         




Gracies per la vostre atenció i ara també podeu jutjar amb els vostres comentaris si us plau digueu-me la vostra opinio.

11 comentaris:

  1. Mol be SISCO sóc la dona d´el JOAN i es molt bónic i molt ven fet, continua aixi a veure si fas tots els jugadors, per que aquest any també em sembla que tornarem a tenir totes les copas, VISCA EL BARÇA.

    ResponElimina
  2. Molt bona la finalització; la pintura espectacular ja que no hi ha un contrast remarcable entre les ombre i les llums;
    la única cosa és que potser en la cama esq , el vast extern (la part més externa de la musculatura de la cama)podria no estar en concordància amb el vast intern (però suposo que ho hauràs tret d'una fotografia...), i realment tampoc li miro tant les cames al Messi, prefereixo veure-li els gols....

    Enhorabona

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats per aquest treball tant ben fet,estas fet un artista,no se que fas treballant de..... jajaja.enhorabona,segueixme sorprenent. A visca el Barça i visca Catalunya.

    ResponElimina
  4. Hola artista, m'apunto a la idea del primer comentari. Aquest equip serà recordat com l'equip de "les manetes". Ni "Dream team", ni "Galactics". El millor equip de la història del futbol,es mereix ser recordat per un "manetes" com tu. Visca el Sisco, visca el Barça i visca Catalunya!!!!!!

    ResponElimina
  5. colgados de poesiafrancesc-l26 de febrer del 2011, a les 19:03

    Una petita cosa et vull preguntar, el preu?
    As pensar en contactar amb col·leccionistes, de cara a fer l'equip sencer

    ResponElimina
  6. colgados de poesías francesc -l26 de febrer del 2011, a les 19:19

    Una petita cosa et vull preguntar, el preu?
    Has pensat en contactar amb col-col·leccionistes, de cara a fer l'equip sencer.(canvi)

    ResponElimina
  7. Saludos, amigo culé!
    Vaya maravilla has creado, un auténtico homenaje a nuestra figura clave. De verdad que me parece una gozada y estaría interesado en saber algo más sobre la copia (material, precio...).
    Un fuerte saludo y aquest any també!!
    Jose.

    Pd. Mi homenaje al triplete (luego sextete, jeje).
    http://lamoradadeconnann.blogspot.com/search?q=triplete

    ResponElimina
  8. felicitats .... un gran treball!!!

    ResponElimina
  9. Gracies , a tots y a todos per els vostres comentaris .
    Xavier ho sento molt pero no soc un expert en anatomia pero m'hi esfoço i gracies , en quant al preu de una figura preferiria que us posessiu en contacte amb mi en el meu correu electronic per parlar mes tranquilament.
    En cuanto a ti ,Connann te puedo decir que la copia es en resina , la figura es de 14 cm , que tambien la puedo vender sin montar ni pintar para que te puedas hacer tu propia version, pero tanto esto como con la figura ya acabada prefiero hablar del precio mas en privado, porque yo no soy un vendedor ni lo de las figuras es mi negocio, asi que si quieres ponerte en contacto conmigo puedes hacerlo en fambros@terra.es gracias de nuevo a todos por el interes.

    ResponElimina
  10. Genial!! Una curiositat, quin temps et dur fer un projecte com aquest, per posar un exemple? M'imagin que tancs i avions no és el mateix que persones, i també s'ha de tenir en compte el tamany... però per fer-me una idea aproximada ;) (com també il·lustr i tal, i també em sol dur les seves horetes) ja et dic, simple curiositat. Enhorabona de nou, m'agrada molt la teva feina, és molt professional. Salut ;) !!

    ResponElimina
  11. Hola, Motxuel es una bona curiositat , a mi tambe m'agradaria saber-ho , es broma!!!
    En part es dificil de saber quant temps puc tardar en fer una figura perque nomes ho puc fer en estonetes lliures despres del treball o si tinc temps en cap de setmana, pero aquesta per exemple porto un parell de mesos com a minim, que si fos per mi i nomes treballès d'això potser crec que en dues setmanes podria perfectament realitzar-les entre buscar documentacio i modelar.

    ResponElimina

Seguidors

La llista de blocs que segueixo